“Wij hebben ervan genoten dat onze boerderij te Mussel de film-locatie was. Jullie zijn toppers en hebben allemaal talent. Wij zijn heel trots op jullie. Zet ‘m op ! Jullie kunnen jezelf heel goed presenteren.”

Arjan en Els Verkuijlen, VOF VH

hadewijch
@hadewijchdejong

RT @hadewijchdejong: @univgroningen aanwezig bij @BazenVerbazen prachtige film gemaakt door leerlingen @Gomaruscollege

Andre van der Reest
@vdreest

#BazenVerbazen. Leerlingen van praktijkschool #DeWissel uit Goes presenteren zich op verrassende wijze aan werkgevers. Chapeau.

“Hun verhaal is zo echt, ze barsten van het doorzettingsvermogen. Ik heb zelf drie medewerkers met een arbeidsbeperking in dienst.” En dan lachend: “En de rest van het personeel heeft ook zo zijn eigen beperkingen. Het is een kwestie van de positieve kanten naar boven halen.”

Marco de Vries, fastfoodketen Verhage

Scholieren Berkenschutse Heeze netwerken met film

VELDHOVEN – In het techniekHuys in Veldhoven presenteerden vijftien leerlingen van De Berkenschutse in Heeze zich maandagmiddag aan vertegenwoordigers van stageplekken in het bedrijfsleven.

Lees verder

“Dit raakt mij en de werkgevers met wie ik werk. Alleen, zij weten niet hoe ze aan de slag moeten gaan met deze doelgroep. De drempel blijft te hoog. Hoewel dat helemaal niet nodig is. Werkgevers  hoeven niet alles zelf te doen, kunnen bijvoorbeeld een begeleider op de werkvloer inschakelen. En er hoeven ook geen hele functies beschikbaar te zijn. Met een paar concrete taken kunnen deze leerlingen al aan de slag.”

Marcel Mulders, Randstad Participatie

“Ik hoop dat werkgevers deze leerlingen naast een baan ook hun vertrouwen willen geven. Dat ze de tijd willen nemen om hen te leren kennen. De voorstelling eindigde met een protestmars waar de leerlingen grote borden boven het hoofd hielden met daarop hun goede eigenschappen. Ze lieten zien aan iedereen: ‘Je hebt misschien vooroordelen over mij, maar dit is wie ik echt ben!”

Theatermaker Lisette van Maanen over de voorstelling die zij begeleidde

Serge kornuyt
@sergekornuyt

Vandaag techniekhuys waar gepassioneerde leerlingen van #derijzert en @DeBerkenschutse ons @BazenVerbazen voor @100000banen @vnoncwmidden

Jongeren van De Wissel gaan de bazen eens flink verbazen

Yes, het is zover. Na jaren ploeteren heb je het felbegeerde diploma of certificaat op zak. En nu solliciteren maar. Dat klinkt een stuk eenvoudiger dan het in de praktijk is.

Lees verder

Een open sollicitatie in de schouwburg

Leerlingen van de praktijkschool in Stadskanaal hebben gisteren met een theatervoorstelling aan werkgevers laten zien wat ze in hun mars hebben.

Lees verder

Jacco Vonhof
@jaccovonhof

Voorstelling VSO leerlingen #DeBrug Almelo. Banenafspraak #participatiewet ontroerend mooi zichtbaar gemaakt @BazenVerbazen @100000banen

Terug naar overzicht

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur